Tør du å la oss velge for deg?

Farge forandrer og skaper følelser. Derfor ønsker vi å oppmuntre og inspirere deg til å tørre å være litt modig og teste nye farger. Les mer om vår rulettkampanje med farger der vi sender med en ekstra farge - HELT GRATIS - sammen med din ordinære bestilling.

 

Tør du la oss velge?

For å oppmuntre deg til å tørre å tenke utenfor boksen når det gjelder ditt fargevalg  - så vi kjører for tiden en kampanje der vi sender med en ekstra (og hemmelig) fargetester uten kostnad *.

Denne hemmelige fargen - som vår Fargeroulette har velger - er inkludert i bestillingen din når du bestiller en fargetester. Vi gjør dette ganske enkelt fordi vi ønsker å oppmuntre deg til å våge å teste noe nytt når det er på tide å male på nytt hjemme. Så nå gjenstår spørsmålet om du TØR å utfordre deg selv? Og om du tør å la Fargeroulette velge?

Bestill din favorittfargetester allerede her i dag og se hvilken farge roulette vår sender som en bonus til deg.

* Kampanjen er kun gyldig hvis du bestiller minst en annen Colour tester.

 

 

Finn riktig - og kanskje til og med en litt uventet fargen for deg


Vi vil inspirere deg til å våge og teste nye farger. Nettopp derfor har vi utviklet noe så oppfinnsomt som en farge-rulett på Nordsjö, for å oppmuntre deg til å prøve noe nytt når det er på tide å male hjemme.

Når du velger farger til hjemmet ditt, vil vi gjerne at du skal reflektere over alle de positive følelsene som kan gi liv i hjemmet ditt - bare ved hjelp av farger.

Så la veien til fargevalget gå gjennom følelsene dine, og bruk vårt praktiske verktøy, Color Tester, for å "finne den rette for deg".

Bestill din Colour Tester allerede her i dag.

 

 

Skap nye følelser med Color Tester

Akkurat som når det kommer til kjærlighet og det å finne en partner - så kan det ta litt tid å finne det som føles riktig for deg selv. Når du har møtt noen, kan det hende at det ikke blir som du tenkte, og du blir tvunget til å gå videre og prøve noen andre.

Konseptet "Å finne den rette for deg" blir tvetydig her, da det både antyder kjærlighet og følelser - samtidig som det beskriver hvordan Color Tester kan hjelpe deg med ditt fargevalg.

Å velge riktig farge kan noen ganger være like vanskelig som å velge og å finne riktig partner. En av grunnene til at det kan ta litt tid å finne den rette - kan være fordi du selv ikke egentlig er klar over hva du leter etter. Og det samme gjelder farger.

Det er ikke alltid du vet hva du vil og hvilke følelser du vil skape i hjemmet ditt. Nettopp derfor er det viktig å tørre og tenke utenfor rammene på det du først trodde. Du må tørre å utfordre deg selv og ganske enkelt tørre å teste deg selv.

Våg å teste nye løsninger med farger og maling. Vi lover at det blir mye morsommere da for: Sammen gjør vi verden litt mer fargerik! Bestill din fargetester i dag!