Våger du å la oss velge for deg?

Farger forandrer og skaper stemning. Derfor vil vi oppmuntre og inspirere deg til å strekke deg litt lenger og våge å teste nya farger. Men spørsmålet er - våger du å la oss velge for deg?

Finn den rette for deg

Når du skal velge ut farger til hjemmet vil vi gjerne få deg til å reflektere over den positive stemningen man kan vekke til liv i hjemmet sitt - bare ved hjelp av farger. Så la veien til fargevalget gå via dine følelser og bruk vårt smidige verktøy, Colour Tester, for å ´finne den retta for deg' .

Bestil din Colour tester her!

Skap ny stemning med Colour Tester

Akkurat som i kjærlighet, og å finne en riktig partner - kan det ta sin tid å finne det der som kjennes riktig - den rette for en selv helt enkelt. Siden når man vel har truffet noen så blir det kanske ikke riktigt helt som man hadde tenkt seg, og man tvinges til å søke videre og prøve igjen.

Begrepet ´Finne den rette for deg´ får her dobbelbetydning da det både rettes mot kjærlighet og følelser - samtidig som det beskriver hva Colour Tester kan hjelpe akkurat deg med, i ditt fargevalg. For det å velge riktig farge kan iblant være like vanskelig som å velge og finne riktig partner.

En av grunnene til hvorfor det kan ta litt tid å finne den riktige - kan være fordi man selv ikke er riktigt bevisst på hva man søker. Og samme sak gjelder for farger. Det er ikke alltid man vet hva man vil ha og hvilken stemning man vil skape hjemme hos seg selv. 

Det er derfor det er så viktig å våge og tenke utenfor rammene for hva man først hade tenkt. Man må våge å utfordre seg selv og helt enkelt våge å prøve seg fram!

Finn den rette - og kanskje til og med den litt uventede - fargen for deg

Vi vil inspirere deg til å VÅGE å strekke deg lenger, nemlig å tørre å prøve nye farger. Derfor har Nordsjö tatt fram noe så besynderlig som en Farge-roulette, for å oppmuntre deg til å tørre å teste noe nytt når det er på tide å male om hjemme hos deg.


Riktig stemning – riktig farge – riktig maling. 

 

 Våger du å la oss velge?

For å oppmuntre deg litt ekstra til å våge å tenke utenfor boksen - så kjører vi akkurat nå en kampanje der vi sender med en ekstra (og hemmelig) Colour Tester helt gratis. Denne hemmelige fargen - som vår Farge-roulette har valgt ut - får man med på kjøpet når man bestiller en valgfri Colour Tester på colourtester.no. 

Dette gjør vi helt enkelt fordi vi vil oppmuntre deg til å VÅGE å prøve noe nytt når det er på tide å male om hjemme.
Så nå gjenstår bare spørsmålet om du våger å la oss velge for deg og tørr å utfordre deg selv? 

Bestill din Colour Tester allerede idag!


Våg å teste nye veier i verden av farge og maling. Vi lover at det blir mye morsommere på den måten - fordi:
Sammen gjør vi verden litt mer fargerik!