Et hjemmekontor - fire ulike stemninger med fargen Sweet Embrace

Årets farge, Sweet Embrace™ gir deg fleksibiliteten til å skape en rekke forskjellige fargevalg for et hjemmekontor 

Etterhvert som flere jobber hjemmefra, er det svært viktig å skape et hjemmekontor vi ønsker å tilbringe tid i. Årets farge for 2024 Sweet Embrace™, er det perfekte startpunktet for å finne vakre fargekombinasjoner når du skal male hjemme. Ikke bare ser den bra ut på egen hånd med den varme og myke stemningen den gir til hjemmekontoret, men den fungerer også som en grunnfarge sammen med andre nyanser. 

Vi har skapt tre fargehistorier rundt den – varm, beroligende og oppløftende, slik at det er enkelt for deg å skape en stil du elsker. Finn ut hvordan du kan endre stemningen på et hjemmekontor bare ved å velge en annen fargepalett …

Myk og optimistisk

Sweet Embrace™ er moderne, sofistikert og beroligende og kan gi en følelse av mykhet til et rom. Den er også vakker på egen hånd. Hvis du kun bruker én farge, kan du vurdere å male taket også, for en ekstra omfavnende og koselig følelse. 

Varm og jordaktig

Den varme fargepaletten vår handler om å skape koselige rom. Her gjør en fargekombinasjon med Sweet Embrace™ og jordnær terrakottafarger at dette korridorbaserte hjemmekontoret føles innbydende å jobbe i.

Hjemmekontor i gangen malt med myk rosa og varm terrakotta.

Ganske enkelt rolig

Ved å balansere årets farge Sweet Embrace™ med friske, naturinspirerte farger kan denne fargepaletten skape en fargerik kontrast gir rommet lunhet.

Hjemmekontor i gangen med venstre vegg og taket malt i myk rosa og de andre veggene malt i grønn

Morsomt og muntert

De drømmende fargenyansene i fargepaletten bidrar til å gjøre dette rommet muntert og energigivende når de brukes i kombinasjon med Sweet Embrace™. Dette fargevalget i to farger gir et diskret og innbydende utseende for hjemmekontoret.

Hjemmekontor i gangen malt med en delt veggeffekt som kombinerer myk rosa og lys syrin