Kombiner årets Nordsjö-farge med varme naturlige nyanser

Vi har laget fire enkle paletter for å hjelpe deg å forvandle hjemmet med årets Nordsjö-farge 2021, Brave Ground. Her er noen ferdige fargekombinasjoner for å inspirere deg til å matche de naturlige tonene i fargepalletten for pålitelige farger.

Årets farge 2021, Brave Ground er både varm og naturlig - og den ideelle fargen å bruke i kombinasjon med andre farger. Den virker styrkende, balanserende, lar andre nyanser skinne og harmoniseres ideelt med vår palett med jordfarger.

Disse komplementære fargenyansene – myk brunt, grått og nøytrale farger – kan gi rommet helhetlig preg og forene de ulike elementene i ethvert interiør. Myk opp de harde linjene i et moderne rom og tilfør mer tradisjonelle rom et subtilt moderne preg med de pålitelige fargene som hjelper å skape en varm og innbydende atmosfære i ethvert rom i hjemmet.

Her er fire enkle, inspirerende ideer for bruk av Brave Ground med paletten med jordfarger …

 

1. Skap et harmonisk soverom med naturlige farger

 

Nordsjo_CF21_Colour_of_the_Year_Trust_colors_global_1

 

En fargepallett med farger som fungerer naturlig sammen, så det er enkelt å kombinere de forskjellige fargetoner for å skape et helhetlig rom. Her er vegger malt i mykt brunt komplettert med årets farge, Brave Ground, som gir et nytt uttrykk i et koselig soverom. En bue, også malt i Brave Ground, tilfører et kreativt preg og definerer en sone til sminkebordet. Finn ut hvordan du mestrer denne maleteknikken, ved å se vår video Slik maler du en bue

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
​Nordsjö Vintage coins E4.10.40

 

2. Prøv en farge i to fargenyanser for en innbydende stue til venninnekveld

 

Nordsjo_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_2

 

Bruk av maleeffekt med delt vegg med pålitelige farger gir deg sjansen til å leke med interessante fargekombinasjoner og skaper et varmt og innbydende rom. Her har vegger malt i årets Nordsjö-farge, Brave Ground, og påmalt høye gulvlister i terrakotta. Dette fremhever høyden på rommet og skaper en subtilt bakgrunn for en eklektisk samling av funksjonalistiske møbler. 

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Century brown D9.19.42

 

3. Bruk naturlige farger for å skape et kjøkken for lag med venner og familie

 

Nordsjo_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_3

 

Den varme, naturlige nyansen Brave Ground er et utmerket valg for kjøkkenskap, da den ser flott ut med en rekke andre farger og materialer. Her rammer den inn naturtrehyller og en samling av tilbehør av kobber, glass og keramikk for å skape et smart, taktilt og moderne kjøkken.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Almond mousse EN.01.81
Nordsjö Light taupe E0.04.67
Nordsjö Slate brown E5.15.25

 

4. Skap et rom for kreativitet med pålitelige rolige farger

 

Nordsjo_CF21_Color_of_the_Year_Trust_colors_global_4

 

Den pålitelige fargepaletten gir deg friheten til å matche farger, vel vitende om at de vil passe sammen. Her kombineres geometriske former, malt i Brave Ground og andre varme, harmoniserende farger, for en grafisk og visuelt stimulerende arbeidsvegg – et sted som vil får folk til å samles for å snakke sammen.

Hvilke farger - fargenavn og fargekode?

Brave Ground E7.10.53
Nordsjö Century brown D9.19.42
Deep Sarcelles F1.04.56
Nordsjö Vintage coins E4.10.40
Nordsjö Almond mousse EN.01.81


Vil du vite mer om Årets farge?

Les mer om fargen, fargekombinasjonene, rommene og interiørdetaljene