Mal barnerommet med Tranquil Dawn og nye fargekombinasjoner

Finn inspirasjon med Tranquil Dawn, årets farge for 2020, og skap et rom som er perfekt for barnet ditt

Gjør du deg klar for et nytt familiemedlems ankomst? Oppdag hvordan du kan bruke Tranquil Dawn, årets farge for 2020 fra Nordsjö, til å skape forskjellige stemninger på barnerommet. Måten vi former hjemmene våre på, blir stadig viktigere, ettersom flere av oss søker å forstå hva som gjør oss menneskelige, og ønsker å fokusere på det som betyr mest. Fra dristige farger som gir energi, til myke pasteller som beroliger – vi har noe som passer for alle.

 

Skap et moderne barnerom med Tranquil Dawn

Bruk en kjønnsnøytral fargepalett for å skape et moderne barnerom. Tranquil Dawn er en tåkegrønn fargenyanse som minner om morgenhimmelen. Den gir en beroligende bakgrunn som hjelper den lille å få en fredelig natts søvn.

For en subtil særpreget vegg, hvorfor ikke male en utvidet vindusramme i kremfarge? Denne myke, sømløse looken er tidløs og vokser i takt med barnet ditt. Bruk malingen Easy2Clean - den er slitesterk og enkel å gjøre ren.

Bruk morsomme lamper som tilbehør for et lekent preg og få ytterligere sjarm med møbler i tre.

Hvilke farger?

J5.03.71 Tranquil Dawn
F8.12.71 Nordsjö beach day

 

Stimuler fantasien med klare farger i barnerom

cf20_bright_kids_room


Stimuler fantasien til barna med friske farger. Den dyporansje fargen på vinduskarmene gir et energikick i rommet for lekne barn. Del rommet inn i soner ved å male med lysere farger for å avgrense rommet og sonene til forskjellige aktiviteter. I sonen der sengen står kan du male med en himmelblå farge for å skape et område der stille godnatthistorier finner sted og årets farge, den grå-grønne fargen Tranquil Dawn, males i et beroligende hjørne der stellebordet står. 

Plasser favorittleker langs vinduskarmen for å glede sansene til barnet og heng opp papir/rislamper i taket for å komplettere med lekne former. Mal veggen med Perform+ Easy2Clean og gulvlistene med Ambiance SuperFinish. Har du kjøpt seng på Finn.no, på loppis eller arvet den, kan du male sengen med malingen Ambiance SuperFinish.

Hvilke farger?

J5.03.71 Tranquil Dawn
S1.16.68 Nordsjö picnic dream
C6.49.48 Nordsjö flame orange

 

3. Rydd rommet til barnet ditt og oppnå ro med enkle toner

cf20_decluttered_kids_room


Sett ting i perspektiv og skap en rolig atmosfære for barnet ditt. Kombiner en subtilt ton-i-ton-fargepalett med pastellgrått. Det gir en ren og enkel look. Vær kreativ og legg til en unik vri ved å bruke splitt-effekten med en to-farget vegg. Her finner du fremgangmåten hvordan du lager denne veggen. Prøv en mørkere grå med en blå undertoner nederst på veggen for å etterlikne rolig, klart vann.

Pynt sparsomt for å unngå forstyrrelser for en god natts søvn. Legg til et gulvteppe med struktur og lag en sitteplass for en behagelig plass til godnatthistorien for både deg og den lille.

Her er et topp tips – bestill en Colourtester i dag for en rask, enkel og ryddig måte å teste farger i rommet til babyen din og få den tilsendt direkte i din postkasse.

Hvilke farger?

ON.01.70 Nordsjö hazy morning
S4.04.62 Nordsjö smoky sensation

 

4. Inspirere med et kreativt barnerom i dristige striper

cf20_creative_kids_room


En rik plommefarge på veggen gir et morsomt og fargerikt uttrykk. Balanser de varme og behagelige fargetonen med en luftig kremfarge for å skape en beroligende kontrast.

Horisontale striper får et lite rom til å se større ut. Mal dem i forskjellige bredder for en morsom effekt. Se hvordan du kan skape dine egne striper her Fang spesielle øyeblikk dere deler med barna, alt fra leker til kunst og håndverk, og pynt med håndlagede minner som f.eks en koselig papirlenke over vinduet.

Hvilke farger?

Z9.19.20 Intense Marseille
E0.03.72 Nordsjö sandy tan

Vil du oppnå liknende stemninger i et voksent soverom? Se hvordan du kan forvandle soverommet ditt med Tranquil Dawn, årets farge for 2020 

 

Finn inspirasjon: Bli inspirert av Årets farge Tranquil Dawn