Mal soverommet med den nye fargene for 2020

Oppdag hvordan du kan skape ulike stemninger på soverommet ditt med fargepaletter fra årets farge 2020

Klar til å puste liv inn i soverommet ditt? Vi skal vise deg hvordan med Tranquil Dawn, årets farge 2020 fra Nordsjö. Mange av oss tar en mer menneskelig tilnærming til livet, arbeid og lek, og søker rom som reflekterer hvem vi er. Soverommet er et spesielt sted til å nullstille borte fra verden, så la oss hjelpe deg forvandle rommet ditt med en stemning som passer deg.

 

1. Bring naturen inn med Tranquil Dawn

Gjør det enkelt og sømløst med en blokkfarge. Tryll fram fargene av en klar vårmorgen med Tranquil Dawn. Pastellnyansen i den skaper et mykt, pleiende rom. Å male veggene og vinduspanelene dine helt i én tone gir et behagelig kokongresultat.

Bring den naturlige, friske stilen sammen med en frodig grønn plante. Legg til flekker av farge med rødrosa puter og komplementer Tranquil Dawn med sjøblått sengetøy for å imitere et kystavbrekk.

Hvilke farger?

 J5.03.71 Tranquil Dawn

 

2. Gled sansene med et lyst soverom

cf20_bright_bedroom


Gi rommet ditt energi med klare rosa og oransje. Er du ekstra modig maler du et felt på veggen i en mørkere nyanse for å skape en interessant og morsom effekt. Mal hodegavlen i en nyanse av brent oransje. Da får du et møbel som står fram i rommet og gir det ekstra dybde.

For å dra nytte av det naturlige lyset maler du veggen der vinduet står i fargen Tranquil Dawn. Den forsiktige og dempede grågrønne nyansen gir en vakker og luftig effekt i soverommet. Bruk dristige interiørdetaljer og tilbehør i retro-stil sammen med grafiske tekstiler for en trendy edge i rommet.

Bestill en Colourtester i dag, slik at du kan se nøyaktig hvordan fargene dine vil se ut i lyset i rommet ditt.

Hvilke farger?

J5.03.71 Tranquil Dawn
C9.21.58 Copper Orange
B7.06.78 Nordsjö raspberry shake
C6.49.48 Nordsjö flame orange

 

3. Forenkle med enkle toner for et minimalistisk soverom

 

cf20_minimal_bedroom


Oppnå en beroligende atmosfære for tankefulle stunder. Bruk dyplilla og blått for en raffinert look. Hvorfor ikke male veggen med to farger og gi rommet ditt dybde?

Les også: Lag en tofarget vegg

Gi sengetøyet ditt lag av liknende toner for å skape en følelse av flyt, og introduser drama med et stearinlys. Pynt sparsomt for et rent rom der du kan fundere og få tankene dine i perspektiv.

Hvilke farger?

J5.03.71 Tranquil Dawn
T3.04.12 Nordsjö cobalt night
CN.02.38 Deep Melun

 

4. Uttrykk kreativiteten din med et rikt høstsoverom

cf20_autumn_bedroom

Mal veggene dine i en luksuriøs olivengrønn farge. Den fargerike nyansen er flott med en styling der interiøret går ton-i-ton, men både sengegavl og sengetøy i samme fargenyanse. Vil du gi rommet en illusjon av ekstra høyde kan du male øverste redjedel av veggen i en overdådig mørk rosa - og gjerne komplettere med samme farge i taket. Da vil fargen i taket og linjen helt øverst "smelte" sammen og øyet vil oppfatte dette som en enhet - hvilket gir nettopp illusjon av at taket er større og høyere enn det i virkeligheten er.

Legg til interiørdetaljer som forteller deg en historie med eiendelene dine. Mal innsiden på vinduet ditt i med årest farge Tranquil Dawn for å skape en lys innramming. Dette kan gi deg en bakvegg for å vise fram kunst eller foto. Få den luksuriøse følelsen gjennom bruk av forskjellige teksturer i rommet. Kombiner fløyel, lin og bomull i tekstiler og matt keramikk for et stilfullt uttrykk.

Hvilke farger?

J5.03.71 Tranquil Dawn
B5.05.52 Heart wood
F1.35.35 Nordsjö cinnamon cake
 

Vil du vise frem personligheten din for gjester? Finn ut hvordan du kan bruke Tranquil Dawn, årets farge 2020, i stuen din.

 

Finn inspirasjon: Bli inspirert av Årets farge Tranquil Dawn