Skap ditt eget unike sted med Årets farge 2024 Sweet Embrace

Sweet Embrace™ heter årets farge 2024.  


Sweet Embrace™ er en delikat og optimistisk farge, inspirert av myke fjær og kveldsskyer. I tillegg til å være en varm og praktisk frittstående nyanse, er den også en flott grunnfarge som er ideell å kombinere med mange andre nyanser. Den er diskret og sofistikert, gir forskjellige toner i forskjellige lys. Fargen gir varme til nordvendte rom og mykhet til solfylte rom.

Vaser og blomster på en hylle mot en myk rosa vegg

Gjør hjemmekontoret koselig

Vi trenger at alle deler av hjemmet vårt føles kjent og beroligende, og de globale jordfargene i den varme fargehistorien vår skaper det perfekte bakteppet. Her skaper brent oransje og Sweet EmbraceTM en vegg med fargeflyt for en følelse av mykhet. Vil du ha stilen? Les mer hvordan du går frem her.

En spisestue med vegger malt i brent oransje og myk rosa med en fargeflyteffekt.

Beroligende farger på kjøkken

Selv et travelt kjøkken kan få en følelse av ro med de riktige fargene. Denne fargepaletten består av naturlige grønn- og blåtoner som kan gi et rom en beroligende og luftig atmosfære. Her setter to dype grønnfarger tonen, og Sweet Embrace™ tilfører et varmt preg på en av veggene.

Et kjøkken med skap malt i skogsgrønm og vegger over kjøkkenskapene malt i en lysere, friskere grønn. Den tilstøtende veggen er malt i myk rosa.

Velg et livlig soverom

Med en kombinasjon av lette drømmende farger i syrin og gul kan fargepaletten vår skape en morsom og allikevel vennlig atmosfære uten å virke overvelde. Sammen med Årets farge Sweet Embrace™ gir den myke okerfargen ekstra varme til soverommet.

Et soverom malt i myk rosa med en kontrastvegg malt i gult bak sengen.